Sfeerimpressie: wonen in een groene oase

21 juli 2022

Begin 2022 opende Zorgvilla Aldenborgh haar deuren. Inmiddels is de verbouwing afgerond en zijn we hartstikke trots op onze mooie ruimtes. Ook hebben we al een aantal bewoners mogen verwelkomen. De fotoserie onder dit bericht geeft een impressie van de 32 zorgappartementen en de gemeenschappelijke ruimtes die we voor u hebben ingericht. Komt u binnenkort eens kijken?

Wonen met zorg
Alle bewoners wonen in hun eigen, ruime zorgappartement, eventueel met partner. Net zoals in een gewone woonwijk hebben alle zorgwoningen een unieke voordeur. Woont u bij ons? Dan heeft u een woning van 50m2 tot uw beschikking. Van alle gemakken voorzien en op de begane grond. Zittend op uw eigen terras kijkt u uit over de kleurige bloementuin. Een leuk detail op uw terras zijn de groene bakstenen aan de buitenmuur van uw woning.

Genieten van het leven
Bij Aldenborgh kunt u écht genieten. De ruime entree, het zitje bij de openhaard en de open keuken nodigen uit om gezellig een kop koffie te drinken. Alleen, met familie en vrienden of met uw medebewoners. Bovendien zijn er op Aldenborgh verschillende verenigingen waar u uw hart kunt ophalen. Wat dacht u van een potje kaarten of schilderen in één van de gemeenschappelijke ruimtes? En is het lekker weer? Maak dan een wandeling in de goed onderhouden parktuin. Onderweg vindt u verschillende bankjes voor een rustpauze terwijl u de groene omgeving in u opneemt.