Werken bij Aldenborgh

De bewoners van Aldenborgh hechten naast goede zorg veel waarde aan gemak en luxe. Bij Aldenborgh ontzorgen we onze bewoners daarom volledig. Daar horen naast vakbekwaamheid eigenschappen als gastvrijheid, betrokkenheid, toewijding en passie voor de ouderenzorg bij.

We vinden het belangrijk dat onze bewoners hun leven bij Aldenborgh kunnen voortzetten zoals zij dat thuis gewend zijn. Daarom hebben we oog voor de persoonlijke wensen van onze bewoners en is zelfredzaamheid altijd ons uitgangspunt. We kijken naar de hele mens (holistische benadering) en ons personeel is betrokken rondom het hele woon- en zorgproces van een bewoner. Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan is werken bij Zorgvilla Aldenborgh misschien iets voor u.

Werken in de zorg
Op zoek naar een leuke baan in de zorg in Limburg? Januari 2022 openen we onze deuren. Daarom hebben we vacatures voor onder andere:

  • verpleegkundigen (BIG-geregistreerd)
  • verzorgenden-IG
  • helpenden
  • interieurverzorgers
  • vrijwilligers

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over onze openstaande functies in de zorg. Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom om een (open) sollicitatie te sturen. Stuur dan via ons contactformulier curriculum vitae en motivatiebrief naar ons.