Service

Wonen en service

Wonen bij Zorgvilla Aldenborgh is wonen én zorg op topniveau. Een thuis waar ons betrokken team zich met liefde en persoonlijke aandacht voor u en uw naasten inzet. Want échte zorg is voelbaar! Vanuit onze een-op-een relatie en onze passie voor de zorg kunnen wij u de aandacht en begeleiding geven die u wenst. Zodat u, met alle gemakken van dien, verder kunt leven zoals u dat gewend bent. En dát op een unieke locatie in een prachtige, rustieke omgeving.

Optimaal van het leven genieten

Van onze verpleegkundigen, verzorgenden, gastheren en -vrouwen tot onze keukenchefs en tuinmannen: bij Aldenborgh geven wij u alle zorg, ondersteuning en hartelijkheid die u nodig heeft om optimaal van het leven te kunnen genieten. Wij zetten alles op alles om uw verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Daarom ontvangt u naast zorg van hoge kwaliteit, onderstaande woon- en servicevoorzieningen. Voor deze voorzieningen betaalt u zelf in de vorm van huur, omdat Aldenborgh een ‘extramurale zorgorganisatie’ is. Dit betekent we werken volgens het landelijke principe ‘scheiden van wonen en zorg’. Wat u hiervoor terugkrijgt:

Een luxueus appartement

Het landgoed Aldenborgh telt 32 luxe zorgappartementen van 50m2. U woont in uw eigen woning met eigen terras, eventueel samen met uw partner. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Een prachtige omgeving

Onze zorgvilla en appartementen worden omringd door een parkachtige tuin van ruim 3 hectare. De historische- en architectonische aanleg maakt het extra bijzonder. Onze eigen tuinmannen onderhouden de tuin dagelijks. Geniet van de natuur en maak een wandelingetje door de tuin. En ziet u zichzelf al in het zonnetje zitten, genietend van het uitzicht op een van onze parkbankjes? Dát is pas verzorgd wonen in een groene oase.

Bourgondisch genieten

We vinden het belangrijk dat u bij ons geniet zoals u dat thuis gewend bent. Ook wat eten betreft. Vers geperste sinaasappelsap, uw favoriete fruit en groenten, biefstuk klaargemaakt door onze keukenchefs, vlaai, alles is mogelijk. Gezellig samen in het restaurant of loungegedeelte eten? Koffiedrinken op uw eigen terras? Ook uw familie is van harte welkom om tegen vergoeding een hapje mee te eten. Wilt u een feestje of een familiediner organiseren? Ook dat regelen wij voor u.

Bezoek? Graag!

Een plek waar u zich thuis voelt, is een plek waar uw naasten zich welkom voelen. Dáár zijn onze voorzieningen op gericht. Gezellig kletsen met familie en vrienden in de knusse gastenkamers, lounge of ons restaurant onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje Christoffelvlaai. Wordt het wat later? Geen probleem, onze keukenchefs bereiden graag een extra bord (tegen vergoeding). Ook overnachten in een van onze vier familiekamers is mogelijk. Zeker een aanrader na een familiediner of feestje.

Uw eigen ritme

Thuis volgt u uw eigen ritme. Bij Aldenborgh zorgen we ervoor dat u uw ritme kunt behouden. U bepaalt uw eigen activiteiten. Wilt u naar het theater of het museum? Een spelletje doen met uw medebewoners in het loungegedeelte of liever lezen in uw eigen woonkamer? Houdt u van koken of tuinieren? Uw wensen staan centraal. Deze leggen we vast in uw persoonlijke zorgplan. Onze gespecialiseerde dagbestedingstherapeut adviseert u graag. Heeft u spontaan zin in iets anders? We zijn benieuwd hoe we u kunnen helpen!

Gemeenschappelijke ruimtes

Naast uw ruime privéappartement is het ook goed toeven in één van onze gemeenschappelijke ruimtes. Aldenborgh beschikt over een restaurant met eigen keuken, een comfortabele lounge met openhaard, een sfeervolle oranjerie, een salon, diverse dagbestedingsruimten, een fysiotherapie- en fitnessruimte en een terras met uitzicht op de kruidentuin waar u uw dag kunt doorbrengen.

Algemene service

Ook alle andere voorzieningen van onze zorgvilla zijn erop gericht dat u zich thuis voelt bij Aldenborgh. We hebben een kapsalon, schoonheidsspecialist(e) en pedicure in huis. Een bezoek aan de huisarts, ergotherapeut of fysiotherapeut in onze eigen salons en behandelkamers behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. Maakt u van deze zorg gebruik op locatie? Desgewenst vergezellen we u tijdens uw afspraak.

Wassen, drogen en strijken van kleding

Ons team maakt deel uit van uw huishouden. Daar hoort niet alleen onze schoonmaakservice bij, maar ook het wassen, drogen, strijken of eventueel stomen (tegen vergoeding) van uw kleding.

Zó zijn de kosten bij Aldenborgh verdeeld

Bij Zorgvilla Aldenborgh maken we onderscheid tussen enerzijds de kosten voor uw verzorging en/of verpleging en anderzijds de kosten voor wonen, service en hospitality.

Komt u wonen op Aldenborgh?

Wilt u weten wat Aldenborgh u te bieden heeft? Dan nodigen we u van harte uit voor een kop koffie en een rondleiding. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het wonen bij Aldenborgh.