Zorgvilla Aldenborgh geopend

14 januari 2022

Op maandag 17 januari 2022 neemt de eerste bewoner haar intrek in Zorgvilla Aldenborgh. Daarmee opent Aldenborgh officieel haar deuren. Op het landgoed in de buurt van Roermond zijn 32 luxe zorgappartementen gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Vanaf dag één biedt de woonzorgvilla een warm thuis met hoogwaardige zorg op maat, veel comfort en een goede service.

Warme zorg
Als mensen kwetsbaar ouder worden, is zorg van topniveau belangrijk. Het is echter de persoonlijke aandacht voor bewoners die Aldenborgh tot een echt thuis maakt. Daarom biedt Aldenborgh bewoners dag en nacht de ondersteuning, warmte én aandacht die zij nodig hebben. Met veel wooncomfort, een goede service en volop gastvrijheid. Zodat bewoners gelukkig en zorgeloos kunnen leven in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wonen met partner
Bij Zorgvilla Aldenborgh kunnen mensen terecht met een langdurige zorgbehoefte. Voor elke zorgvraag is een oplossing aanwezig. Aldenborgh vindt het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk de regie over hun leven behouden. Van het ondernemen van activiteiten die bewoners graag doen, tot het samenwonen met partner. Partners zijn namelijk van harte welkom om mee te verhuizen naar Aldenborgh, ook als zij geen zorgbehoefte hebben. Koppels kunnen er dus samen komen én blijven wonen.

Over Aldenborgh
Op het schilderachtige landgoed van Aldenborgh (circa 3,3 hectare) zijn 32 luxe zorgappartementen gerealiseerd. Alle bewoners wonen in hun eigen woning met eigen terras. De ruime zorgappartementen van 50m2 zijn van alle gemakken voorzien. De woningen zijn omringd door een goed onderhouden parktuin. Het monumentaal landhuis biedt ruimte voor ontspanning, gemeenschappelijke activiteiten en familiebezoek. Algemene services zoals een schoonheidsspecialist, kapper, fysio- en ergotherapeut en was service zijn aanwezig.