Cliëntvertrouwenspersoon

Zorgvilla Aldenborgh hecht een groot belang aan een goede kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.
Bij de cliëntvertrouwenspersoon kunt u terecht voor een luisterend oor. De cliëntvertrouwenspersoon kan ervoor zorgen dat klachten/aandachtspunten opgelost worden als u daar zelf niet toe in staat bent of hier niet in slaagt. U kunt de cliëntvertrouwenspersoon bereiken via ons interne telefoonnummer: 0475-228200.

 

Graag stel ik mij aan u voor.

Ik ben Lia de Ruijter en woon samen met mijn man in de Oolderveste in Herten. Per januari 2022 zal ik de functie cliënt  vertrouwenspersoon gaan vervullen voor de cliënten van de nieuwe zorgorganisatie “Zorgvilla Aldenborgh” te Merum. Ik heb jarenlange ervaring in de directe patiëntenzorg en management.

Mijn rol kan een aanvullende rol aan cliënten zijn op de zorg die zij ontvangen van “Zorgvilla Aldenborgh” waar u als cliënt te allen tijde met vragen en problemen terecht kunt. Uw welzijn staat voorop en daarom is het belangrijk te weten dat problemen altijd bespreekbaar zijn. Toch kunnen er situaties zijn, waarbij u zich wellicht liever wendt tot een onafhankelijke tussenpersoon: een vertrouwenspersoon. 

Indien een dergelijke situatie zich voordoet kunt u mij bellen en maken we een afspraak om de situatie te bespreken of een luisterend oor te bieden. Wellicht overbodig om te zeggen, maar uiteraard wordt al dat besproken wordt vertrouwelijk behandeld. Samen kijken we dan naar eventuele goede en gepaste vervolgstappen.

Hartelijke groet,

Lia de Ruijter