Over ons

Verzorgd wonen in een groene oase

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Wat als dat niet meer gaat in uw eigen huis? Dan biedt Zorgvilla Aldenborgh een aangenaam thuis voor u. Van alle gemakken en zorg voorzien, met veel ruimte voor uw persoonlijke wensen. Komt u bij ons wonen?

Wanneer thuis wonen niet meer gaat, bieden wij u dag en nacht de ondersteuning, warmte én aandacht die u nodig heeft. We bieden niet alleen hoogwaardige zorg, maar ook wooncomfort, goede service en veel gastvrijheid. Vanuit een oprechte relatie met u en uw familie zorgen wij ervoor dat u gelukkig en zorgeloos kunt leven in een veilige en vertrouwde omgeving. Ons uitgangspunt? U kunt zoveel mogelijk het leven leiden zoals u dat gewend bent. Ons fraaie, natuurrijke landgoed nabij Roermond telt 32 zorgappartementen die van alle gemakken en faciliteiten zijn voorzien.

Sfeervolle en luxe woonbeleving

Zorgvilla Aldenborgh ademt een historische sfeer. Ons schilderachtige landgoed (circa 3,3 hectare) bestaat naast onze zorgwoningen uit een monumentaal landhuis en een karakteristiek herenhuis. Beiden zijn in 1740 gebouwd en verkeren na jarenlange renovatie in topconditie. Oude en moderne elementen doorkruisen elkaar, zodat u een sfeervolle en luxe woonbeleving ervaart.

Bijzonder monument

Onze woningen zijn omringd door een goed onderhouden parktuin met eeuwenoude bomen en romantische lanen. In de oude Maasbedding ligt een grote vijver waar flora en fauna goed vertoeven. Helemaal verscholen in het groen staat een bijzonder rijksmonument: de ruïne van een middeleeuwse woontoren. Deze toren maakte deel uit van ‘de oude burcht’. Hieraan ontleent Zorgvilla Aldenborgh haar naam. Van oudsher genoot men vanaf deze toren van de prachtige vergezichten en het rivierenlandschap die onze omgeving rijk is.

Bent u, net als wij, ook onder de indruk van wat ons prachtige landgoed allemaal te bieden heeft? En wilt u meer zien? Neem dan contact met ons op!

De initiatiefnemers

Zorgvilla Aldenborgh is een initiatief van Monique en Hans Smals. Met passie voor de zorg en het ondernemerschap bieden zij een warm thuis voor ouderen:

“Wat is er mooier dan mensen een mooi hoofdstuk in hun leven te geven op een plek waar men zich thuis voelt? Als u kwetsbaar ouder wordt, is hoogwaardige zorg belangrijk. Maar het is de aandacht die de glans eraan toevoegt. Daarom bent u bij ons bewoner. Samen kijken we naar mogelijkheden en wensen. Zo vormen we met u een echt thuis.”

We staan voor u klaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat Aldenborgh als úw thuis voelt.