Zorg

Zorg

Prachtig en verzorgd wonen op een unieke locatie in een natuurlijke omgeving? Bij Aldenborgh staat u centraal. U kunt zoveel mogelijk leven zoals u dat gewend bent. Onze zorg- en servicemedewerkers staan dag en nacht voor u klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Onze villa biedt zorg en comfort aan senioren met een langdurige zorgbehoefte.

Langdurige zorg

Ouderen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag hebben doorgaans een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Dit betekent dat u langdurige zorg nodig heeft en hierdoor niet langer in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Aldenborgh biedt een comfortabel thuis voor mensen met een Wlz-indicatie. U wordt op hoog niveau verpleegd en verzorgd. Ons team van betrokken mensen voelt zich zeer verbonden met u, zodat u zich meteen thuis voelt.

Gespecialiseerde zorgmedewerkers

Bij Aldenborgh staan we voor kwaliteit. Dat betekent dat onze gekwalificeerde verpleegkundigen (BIG-geregistreerd), verzorgenden en gastheren en -vrouwen zich inzetten voor uw welbevinden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diensten van de specialist ouderengeneeskunde en psycholoog van Proteion, de fysiotherapeut en een professionele dagbestedingstherapeut. Onze keukenchefs, tuinmannen en medewerkers voor uw uiterlijke verzorging maken ons team compleet.

Proteion

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, werken we samen met Proteion, een zorgconcern dat reeds 100 jaar bestaat en veel kennis en kunde heeft op het gebied van zorgverlening. Zij ondersteunen ons op het gebied van kwaliteit, ICT en administratieve diensten. Zo werken we er samen aan om u van de best mogelijke zorg te voorzien. In deze strategische samenwerking verenigen we het beste van twee werelden: goede zorg, dichtbij de mensen.