Verzorgd wonen in Midden-Limburg

Zorgvilla Aldenborgh in Midden-Limburg

Zorgvilla Aldenborgh in Midden-Limburg

Verzorgd en sfeervol wonen in Midden-Limburg

Wanneer thuis wonen niet meer gaat, bieden wij u dag en nacht de ondersteuning, warmte én aandacht die u nodig heeft. We bieden niet alleen hoogwaardige zorg, maar ook wooncomfort, goede service en veel gastvrijheid. Vanuit een oprechte relatie met u en uw familie zorgen wij ervoor dat u gelukkig en zorgeloos kunt leven in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ons uitgangspunt? U kunt zoveel mogelijk het leven leiden zoals u dat gewend bent. Ons fraaie, natuurrijke landgoed in Midden-Limburg telt 32 zorgappartementen die van alle gemakken en faciliteiten zijn voorzien.

Wonen met langdurige zorg in Midden-Limburg

Mensen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag hebben doorgaans een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Dit betekent dat u langdurige zorg en 24-uursbegeleiding nodig heeft en hierdoor niet langer in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Bij Aldenborgh in Herten krijgt u de zorg die u nodig heeft en voelt u zich direct thuis.

Een luxueus appartement in Midden-Limburg

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar wat als dat niet meer lukt in uw eigen huis? Op landgoed Aldenborgh bieden we 32 luxe zorgappartementen waar u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven wonen en de zorg ontvangt die u nodig heeft.

Proteion in Midden-Limburg

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, werken we samen met Proteion. Zij ondersteunen ons op het gebied van kwaliteit, ICT en administratieve diensten. Zo werken we er samen aan om onze bewoners van de best mogelijke zorg te voorzien. In deze strategische samenwerking verenigen we het beste van twee werelden: goede zorg, dichtbij de mensen.

Veelgestelde vragen in Midden-Limburg

Heeft u een langdurige zorgvraag?

Heeft u een Wlz-indicatie voor langdurige zorg? Dit is een indicatie voor verpleeghuiszorg. Dan komt u in aanmerking voor het ‘volledig pakket thuis’ (vpt), zoals bepaald door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Heeft u een eigen bijdrage CAK via de Wet langdurige zorg?

In de Wlz is vastgelegd dat u met een Wlz-indicatie een lage bijdrage betaalt als u het volledig pakket thuis krijgt. Dat gebeurt via het CAK (Centraal Administratie Kantoor), de publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert. Via een rekenmachine op de website van het CAK kunt u uw eigen bijdrage eenvoudig berekenen.

Wilt u weten van welke extra services en voorzieningen u gebruik kunt maken?

Ga naar Wonen en service. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op

Komt u wonen op Aldenborgh in Midden-Limburg?

Wilt u weten wat Aldenborgh u te bieden heeft? Dan nodigen we u van harte uit voor een kop koffie en een rondleiding. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het wonen bij Aldenborgh. Neem contact met ons op.