Fotoserie: de bouw is vergevorderd

4 februari 2022

Tijd voor een bouwupdate! Het einde van de bouwwerkzaamheden komt langzaam in zicht. De appartementen en de gezamenlijke ruimtes zijn bijna helemaal klaar. In januari kwam de eerste bewoner bij ons wonen. Bekijk nu de foto’s. 

Woningen met een eigen karakter

In januari 2022 opende Zorgvilla Aldenborgh haar deuren. Bewoners wonen in hun eigen woning met eigen terras. Deze hebben een oppervlakte van 50m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Elke voordeur heeft een eigen karakter, net als in een gewone woonwijk. Leuk detail zijn de groene bakstenen aan de buitenmuren. De fotoserie onder dit bericht geeft een impressie van de 32 zorgappartementen die we gebouwd hebben.

Gemeenschappelijke ruimtes

Het monumentaal landhuis biedt ruimte voor ontspanning, gemeenschappelijke activiteiten en familiebezoek. De open keuken geeft sfeer. Een praatje maken met de keukenchef? Dat kan! Ook heeft Aldenborgh een comfortabele lounge met openhaard, een sfeervolle oranjerie en een salon. Ook zijn er verschillende dagbestedingsruimten, een fysiotherapie- en fitnessruimte en een terras met uitzicht op de kruidentuin.

Parktuin

De woningen zijn omringd door een goed onderhouden parktuin. Verscholen in het groen staat een bijzonder rijksmonument: de ruïne van een middeleeuwse woontoren. Deze toren maakte deel uit van ‘de oude burcht’. Hieraan ontleent Zorgvilla Aldenborgh haar naam. Aan de rand van het landgoed ligt een ruime parkeerplaats.

Bekijk de vorige bouwupdate hier.